Interieurstylist Tilburg2018-07-26T14:06:12+02:00

Interieurstylist Tilburg

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieurstylist Tilburg

Goede interieurarchitectuur vraagt om de juiste aanpak. Bij Studio Intério weten we precies hoe we het allermooiste resultaat uit een ruimte kunnen halen. We helpen u dan ook graag bij het (opnieuw) inrichten van uw woning of kantoor. Een interieurstylist van Studio Intério kan u in Tilburg en omstreken adviseren over kleurgebruik, materialen en lichtinval en is als geen ander in staat om een verrassende draai aan uw interieur te geven. Om wat voor woning of kantoor het ook gaat, Studio Intério helpt u graag verder!

Interieuradvies voor nieuwbouw en renovatie

Bent u net verhuisd en heeft u enthousiaste plannen voor het interieur? Of wilt u na al die jaren weleens een nieuwe uitstraling in huis? In beide gevallen staan we voor u klaar. We adviseren u graag en maken daarbij indien gewenst een 2D of 3D plattegrond, zodat u van tevoren precies kunt zien wat we bedoelen met ons ontwerp. Uiteraard steken we graag de handen uit de mouwen om de volledige styling van de gewenste ruimte voor onze rekening te nemen, maar als u het juist liever zelf wilt doen is dat ook geen probleem. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject; de styling van het interieur van uw woning of kantoor is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Wij gaan voor de mooiste resultaten!

Studio Intério is al jaren een gevestigde naam in de interieurbranche en beschikt over een uitgebreid pakket aan ervaring en expertise. We zijn gespecialiseerd in het optimaal benutten van de ruimte die er is en zien het als ons doel om een ruimte helemaal tot zijn recht te laten komen. Pas dan zijn wij tevreden. Daarbij gaat het om de juiste keuzes op het gebied van kleuren en de lichtinval en houden we uw wensen en verwachtingen uiteraard altijd in ons achterhoofd. Op die manier zorgen we er al jaren voor dat we keer op keer uiterst tevreden klanten achterlaten.

Meer informatie

Heeft u interesse in advies van een Tilburgse interieurstylist van Studio Intério? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Via het contactformulier kunt u bij ons terecht om vragen te stellen of een afspraak met ons te maken. Wij kijken ernaar uit om uw woning of kantoor onder handen te nemen!

Nu een offerte opvragen