Binnenhuisarchitect Breda

We inspireren, adviseren en creëren!

De verrassingen van de binnenhuisarchitect Breda

Mist u geen interieurstylingsprogramma op televisie en raakt u geïnspireerd door alle trends die daar voorbij komen? Bent u een liefhebber van mooie of juist trendy meubels en accessoires, maar weet u niet hoe u deze in uw eigen interieur kunt gebruiken? Kies er dan voor samen te werken met een echte binnenhuisarchitect Breda! Studio Intério biedt u een jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise en blijft daardoor verrassen. Keer op keer, iedere ruimte in huis of kantoor opnieuw.

Een enkele ruimte of het complete huis

Onze specialiteit is uw woning of kantoor in Breda en omgeving op zo’n manier in te richten dat de ruimte volledig tot zijn recht komt. Hierbij gaat het niet alleen om een goede indeling, maar houden wij als binnenhuisarchitect ook rekening met natuurlijke lichtinval en een krachtige of rustieke kleurkeuze. Wilt u inspiratie uit uw interieur halen om vervolgens creatief aan de slag te gaan, dan kunnen wij uw interieur van kleuradvies voorzien. Als u wilt werken in uw woning of in uw kantoor, dan houden wij daar rekening mee door te kiezen voor een palet vol bijpassende materialen en kleuren om uw werkplek zo aangenaam mogelijk in te richten.

Kiezen voor dé binnenhuisarchitect in Breda

Door te kiezen voor Studio Intério als uw binnenhuisarchitect in Breda, kiest u niet alleen voor ervaring, kennis en een verrassend interieur. U kiest ook voor een groot gespecialiseerd netwerk aan leveranciers, interieurbouwers en aannemers. Hierdoor wordt uw interieur altijd van hoge kwaliteit en kunt u vertrouwen op een voorspoedig verloop van uw nieuwbouw, projectmanagement of renovatie van uw verbouwing of inrichting.

Contact opnemen met Studio Intério

Bent u er klaar voor om uw interieur onder handen te nemen en een sfeer en invulling te creëren? Zet in dat geval de eerste stap door contact met ons op te nemen, zodat we als binnenhuisarchitect Breda u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.