Zakelijk interieurontwerp

We inspireren, adviseren en creëren!

Studio Intério is uw allround interieur architectenbureau voor uw zakelijke project. Of u nu een kantoorontwerp of winkelontwerp wenst, u bent bij ons verzekerd van de juiste ervaring en know-how. Ook voor zorginstellingen en horeca zoals restaurant en hotel bent u voor interieur ontwerp of bouwbegeleiding bij de juiste partner. Wij bieden u graag professionele ondersteuning met spraakmakende interieurprojecten. Hierbij worden alle denkbare interieurelementen geïntegreerd met focus op uw totale wensenpakket en de mogelijkheden

van uw pand. Samenwerking wordt hierbij steeds belangrijker. Studio Intério stelt de opdrachtgever centraal en bundelt haar krachten door middel van een intensieve samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in alle mogelijke interieur disciplines, om u op deze wijze de gehele zorg en coördinatie uit handen te nemen en u kostbare tijd te doen besparen. Wij bieden u onze expertise en hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs van ontwerp tot en met realisatie. Ontdek de expertise van Studio Intério voor uzelf!

Portfolio

Ontdek een passende stijl

Wij hebben een uitgebreid portfolio met winkelontwerp, showrooms, kantoorpanden, praktijkschool middelbaar onderwijs en horeca.

Kies één van onze diensten

Passende projectbegeleiding door Studio Intério

NIEUWBOUWPROJECTEN

KANTOOR & WINKELONTWERP

ZORG & WELNESS

Inspiratie opdoen

Studio Intério op Pinterest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte op maat aan