Projectinrichting2022-11-16T21:37:21+01:00

Projectinrichting

Studio Interio uw expert en partner binnen de projectinrichting 

Studio Interio is sinds 2006 actief als ontwerp studio en project inrichter om bedrijven totaal te kunnen ontzorgen. Kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid en daarnaast ook circulaire toepassingen zijn kernwaardes binnen ons bedrijf. Wij richten ons met name op projectinrichting voor kantoren, scholen, hotels, restaurants en wellness. Voor ieder project kunnen wij de complete aanlevering verzorgen van meubels, vloeren, verlichting, tapijten systeemwanden etc. Wij vertalen uw plan van eisen op het gebied van kantoorinrichting naar een inspirerend, creatief en tevens functioneel ontwerp. In ons brede assortiment van vindt u tevens brandvertragende raambekleding en andere typen raamdecoratie voor uw

kantoor. U kunt bij ons terecht voor een de totale inrichting voor zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Wij concentreren ons met een vast team op kantoormeubilair, vloerafwerking en raambekleding. Conceptontwikkeling en het ontwerp in 2D en 3D  van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen studio. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een team van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij bieden u een compleet pakket en kunnen u met ons eigen team  of met uw bouwteam volledig ontzorgen m.b.t. styling, nieuwbouw, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complete kantoorinrichtingen en nemen de gehele zorg hierover voor u uit handen. Naast een ontwerp voor een nieuw kantoor of winkel, kunnen wij ook zorg dragen voor het projectmanagement hiervan. Daarnaast helpen wij u met de levering van kantoorstoelen en/of –meubilair, het opfrissen/restylen van uw kantoormeubilair en werkomgeving, het leveren van maatwerk in stoelen of meubilair ook voor wachtruimten en facilitaire ondersteuning.

Verschillende onderwijsinstellingen zijn voorzien van een interieur en ontwerp door de diensten van Studio Interio, van een basisschool tot praktijk onderwijs. Rekening houdend met uw budget en voorkeuren selecteren wij de beste leveranciers en producten uit die het meest geschikt zullen zijn voor uw instelling. Ook houden wij rekening met comfort, hygiëne en de uitstraling van het totaal ontwerp. Dit omdat de eisen voor de werkomgeving verschillen met die van kantoor gebruikers.

Wij richten ons op de projectinrichting voor hotels. Voor het hotel kunnen wij de complete aanlevering verzorgen van meubels, vloeren, verlichting, tapijten en systeemwanden. Wij bieden u een compleet pakket en kunnen u met ons eigen team  of met uw bouwteam volledig ontzorgen.

Binnen de horeca kunnen stijlen en thema’s verschillen. Studio Interio houdt rekening met elke soort stijl die u wilt gaan gebruiken. Binnen deze stijl kiezen wij voor producten die in een totaal beeld gastvrij, sfeervol, uitnodigend en creatief zijn.

Bij  het ontwerpen van een wellness speelt comfort, sfeer, beleving en hygiëne een grote rol. Ook duurzaamheid speelt een grote rol in het ontwikkelen van een wellness center. Het realiseren van een duurzame inrichting voor uw wellness ligt binnen het ontwerp en de materiaalkeuze.

“Het juiste oog voor detail.”

Bent u benieuwd naar de oplossingen op het gebied van projectinrichting en wilt u persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact opnemen

Navigeer verder

Bekijk één van onze zakelijke diensten

NIEUWBOUWPROJECTEN

KANTOOR & WINKELONTWERP

TERUG NAAR ZAKELIJK