Nieuwbouwprojecten

Interieurontwerp voor nieuwbouwprojecten

Het creëren van uw wensen op interieur gebied is onze specialiteit. In combinatie met interieur styling t.b.v. de verkoop te optimaliseren is het fotograferen hiervan ook een aspect dat wij voor diverse opdrachtgevers naar tevredenheid hebben uitgevoerd. We maken professionele foto’s van uw interieur en laten het er mooi en stijlvol uitzien, al dan niet in combinatie met interieurstyling ter ondersteuning van de verkooppresentatie van uw woning. Ook voor nieuwbouwfotografie kunt

u ons inschakelen. Goede foto’s van uw huis of modelappartement zijn voor geïnteresseerde kopers vaak doorslaggevend om een woning wel of niet te gaan bezichtigen. Vanwege deze belangrijke rol is fotografie van woningen en interieurs de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geheel eigen discipline binnen ons bedrijf. Studio Intério biedt in eigen beheer ook uw plattegrond en eventuele 3d impressie of een bovenaanzicht voor extra promotie van uw woning.

Verkoopstyling

U wenst dat uw ruimte er uniek, doelmatig, comfortabel en sfeervol uit ziet. Door middel van het werken met moordboards, 2D indelingsplattegronden en 3D visualisaties, maken wij dit voor u inzichtelijk. Schakel ons in voor:

  • Levering van meubilair
  • Opfrissen/restylen van uw meubilair en interieur
  • Nieuwbouwfotografie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte op maat aan

Navigeer verder

Bekijk één van onze zakelijke diensten

TERUG NAAR ZAKELIJK

KANTOOR & WINKELONTWERP

ZORG & WELNESS