Technische Tekeningen

De visualisatie van het ontwerp

Als je het definitieve ontwerp hebt uitgekozen, het ontwerp dat jouw definitieve voorkeur heeft, dan vertalen we dit in een technische tekening. Hierin werken we het volledige project tot in detail uit, zodat verrassingen tijdens de uitvoering uitgesloten zijn. De materialen, kleuren en werkwijze worden nauwkeurig beschreven in een bestek, waarmee ook de uitvoerende partijen het project zo tot in detail kan uitvoeren.

Als de basis van het ontwerp is gelegd wordt het tijd voor de details. Welk type open haard met interieurbouw heeft je voorkeur? Van welk materiaal wil je het krijgen en met wat voor meubelstijl wordt dit gecombineerd? Als we dit allemaal op een rijtje hebben, kunnen we een gedetailleerd ontwerp voor je maken, waar een interieurbouwer verder mee aan de slag kan.

3D Visualisaties

Door middel van een technische schets

Een 3D is een visualisatie van het definitieve 2D ontwerp. Er zijn diverse 3D visualisaties mogelijk: er kan een 3D gemaakt worden d.m.v. een computerschets of u kunt kiezen voor een mooi foto realistisch beeld. Met de 3D krijg je een levensechte voorstelling van je woning of bedrijfspand. U heeft wat in handen om het interieur verder gestalte te laten krijgen, of waarmee u alvast een beter beeld krijgt van hoe iets eruit kan komen te zien.

Verlichting & Elektraplan

Aansluitpunten in het ontwerp

Als je weet welke ruimte waarvoor gaat dienen is het tijd voor het verlichting- en elektraplan. Dit zijn tekeningen waar we in detail met symbooltjes aangegeven waar de aansluitpunten dienen te komen, indien nodig kan ook het elektraplan worden aangegeven.

Meer weten?

Wil jij meer weten over onze organisatie?