Zorg & Welness

Van beautysalons tot zorginstellingen

Mensen beter tot hun recht laten komen in een sfeervolle vertrouwde omgeving is ons specialisme. De optimale omgeving voor zorg- en welzijnsinstellingen is van essentieel belang voor degene die zorg nodig heeft en degene die zorg biedt. Door inzet van onze interieurspecialisten realiseren wij in samenwerking met u als opdrachtgever de gewenste doelstellingen. Of dat nu is voor uw beautysalon of zorginstelling. Samen met Studio Intério komt u tot de beste styling.

Het inrichten van zorginstellingen heeft een andere aanpak nodig dan de standaard projectinrichting. In de zorg moet men met meer factoren rekening houden. Of het nu gaat om verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, huisartspraktijken of een kinderdagverblijf, elke instelling of praktijk heeft een eigen aanpak nodig. Het is dus zeer belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en goed naar de wensen en eisen te luisteren die bij uw inrichting, instelling of praktijk noodzakelijk zijn.

Verkoopstyling

Wanneer iemand niet meer thuis kan wonen, tijdelijk of permanent, is het wel zo prettig als de gebruiker of bewoner zich thuis voelt. Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van zorgmeubilair, maar ook voor de verdere inrichting van uw zorginstelling kunt u op ons advies rekenen. Denk hierbij aan vloerbedekking en raambekleding. Wij kunnen ook een totaal plan maken inclusief een kleuradvies.

Of het nu gaat om een complete receptie of een verblijfskamer, ons scala voor inrichting van zorg is zeer breed te noemen. Ook voor interieurbouw in de zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Van maatwerk meubel ontwerp tot 3D visualisaties van de plattegronden, wij bieden u graag onze expertise aan om uw project te ondersteunen en hier een creatieve professionele input aan te geven. Schakel ons in voor:

Levering van het juiste meubilair
Opfrissen/restylen van uw werkomgeving of woonomgeving
Maatwerk in stoelen of meubilair. Ook voor wachtruimtes
Facilitaire ondersteuning

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte op maat aan

Navigeer verder

Bekijk één van onze zakelijke diensten

TERUG NAAR ZAKELIJK

NIEUWBOUWPROJECTEN

KANTOOR & WINKELONTWERP