Binnenhuisarchitect Eindhoven

We inspireren, adviseren en creëren!

De verrassingen van de binnenhuisarchitect Eindhoven

Mist u geen interieurstylingsprogramma op televisie en raakt u geïnspireerd door alle trends die daar voorbij komen? Bent u een liefhebber van mooie meubels en accessoires, maar weet u niet hoe u deze in uw eigen interieur kunt gebruiken? Kies er dan voor samen te werken met een echte binnenhuisarchitect Eindhoven! Studio Intério biedt u een jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise en blijft daardoor verrassen. Keer op keer, iedere ruimte in huis of kantoor opnieuw.

Een enkele ruimte of het complete huis

Onze specialiteit is uw woning of kantoor in Eindhoven en omgeving op zo’n manier in te richten dat de ruimte volledig tot zijn recht komt. Hierbij gaat het niet alleen om een goede indeling, maar houden wij als binnenhuisarchitect ook rekening met natuurlijke lichtinval en een krachtige of rustieke kleurkeuze. Wilt u inspiratie uit uw interieur halen om vervolgens creatief aan de slag te gaan, dan kunnen wij uw interieur van kleuradvies voorzien. Als u wilt werken in uw woning of in uw kantoor, dan houden wij daar rekening mee door te kiezen voor een palet vol bijpassende materialen en kleuren om uw werkplek zo aangenaam mogelijk in te richten.

Kiezen voor dé binnenhuisarchitect in Eindhoven

Door te kiezen voor Studio Intério als uw binnenhuisarchitect in Eindhoven, kiest u niet alleen voor ervaring, kennis en een verrassend interieur. U kiest ook voor een groot gespecialiseerd netwerk aan leveranciers, interieurbouwers en aannemers. Hierdoor wordt uw interieur altijd van hoge kwaliteit en kunt u vertrouwen op een voorspoedig verloop van uw nieuwbouw, renovatie of projectmanagement van uw verbouwing of inrichting.

Contact opnemen met Studio Intério

Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Studio Intério en wilt u meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarmee wij u van advies kunnen voorzien.