Binnenhuisarchitect Laren

We inspireren, adviseren en creëren!

Zoekt u een professionele binnenhuisarchitect Laren? Studio Intério biedt u alles waar u naar op zoek bent. Wij maken van uw huis, kantoorruimte, vakantiehuis of winkel een waar thuis. En stemmen het design volledig af op uw wensen. Studio Intério heeft al 12 jaar lang ervaring op het gebied van interieurstyling en interieuradvies. En neemt veel werk uit handen. Heeft u moeite met het matchen van de juiste interieuritems? Of heeft u zelf weinig tijd? Ons betrokken team van stylisten en ontwerpers ontzorgen u van A tot Z.

Kom eens langs voor een kopje koffie en thee. We bespreken dan al uw wensen en tonen u voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is uw ruimte. Of dat nu gewoon bij u thuis is of op kantoor. Studio Intério: Compleet geregeld, uniek ontwerp op maat en altijd passend bij uw doelgroep! Vraag via de website snel een offerte op. Dan weet u waar u aan toe bent.

Een hoogwaardig design met waanzinnig eindresultaat!

De ontwerpen van onze studio zijn elegant, luxueus en geven de ruimte net dat beetje extra. Uiteraard houden we bij het ontwerp veel rekening met uw verwachtingen en uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de ruimte groter laten lijken? Dan zullen we dit meenemen in de eerste ontwerptekening. Heeft u een bepaalde stijl in gedachten? Dan nemen we dit ook uiteraard mee. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in de interieurbranche. Hiervoor werken wij ook samen met een groot netwerk van leveranciers, aannemers en interieurbouwers.

Een groot project onder handen nemen in Laren? Of een kleinschalige restyling van uw privéruimte of de openbare ruimte? Studio Intério maakt graag met u kennis in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Nu eenvoudig op te vragen via de website door het contactformulier in te vullen.

Binnenhuisarchitect Laren inschakelen

Voor wie werken we? We zijn actief voor winkeliers, kantoren, welness centra, zorginstellingen, aannemers of woningbouwverenigingen. Ook kunt u ons inschakelen voor nieuwbouwprojecten. Met de kwaliteiten van Studio Intério heeft u binnen aanzienlijke tijd een prachtige inrichting! Schroom niet en neem direct contact op met ons bedrijf om de klus te klaren. Wij zijn graag uw deskundige binnenhuisarchitect Laren.