Binnenhuisarchitect Rotterdam

We inspireren, adviseren en creëren!

De verrassingen van de binnenhuisarchitect Rotterdam

Mist u geen interieurstylingsprogramma op televisie en raakt u geïnspireerd door alle trends die daar voorbij komen? Bent u een liefhebber van mooie meubels en kekke accessoires, maar weet u niet hoe u deze in uw eigen interieur kunt integreren? Kies er dan voor samen te werken met een echte binnenhuisarchitect Rotterdam! Studio Intério biedt u een jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise en blijft daardoor verrassen. Keer op keer, iedere ruimte in huis of kantoor opnieuw.

Een enkele ruimte of het hele huis

Onze specialiteit is uw woning of kantoor in Rotterdam en omgeving op zo’n manier in te richten dat de ruimte volledig tot zijn recht komt. Hierbij gaat het niet alleen om een goede indeling, maar houden wij als binnenhuisarchitect ook rekening met de natuurlijke lichtinval en een krachtige of rustieke kleurkeuze. Wilt u inspiratie uit uw interieur halen om vervolgens creatief aan de slag te gaan, dan kunnen wij uw interieur van kleuradvies voorzien. Als u wilt werken in uw woning of in uw kantoor, dan houden wij daar rekening mee door te kiezen voor een palet vol bijpassende kleuren en materialen om uw werkplek zo aangenaam mogelijk in te richten.

Kiezen voor een binnenhuisarchitect in Rotterdam

Door te kiezen voor Studio Intério als uw binnenhuisarchitect in Rotterdam, kiest u niet alleen voor kennis, ervaring en een verrassend interieur. U kiest ook voor een groot gespecialiseerd netwerk aan leveranciers, interieurbouwers en aannemers. Hierdoor wordt uw interieur altijd van hoge kwaliteit en kunt u vertrouwen op een voorspoedig verloop van uw renovatie, nieuwbouw of projectmanagement van uw verbouwing of inrichting.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Studio Intério en wilt u meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarmee wij u van advies kunnen voorzien.