Binnenhuisarchitect Tilburg

We inspireren, adviseren en creëren!

Binnenhuisarchitect Tilburg

Studio Intério inspireert, adviseert en creëert. Met die drie kernactiviteiten halen we het allermooiste uit elke denkbare ruimte. Of het nu om een kantoor, een woning of een horecapand gaat; wij beschikken over de juiste specifieke ervaring en expertise om elk project tot een adembenemend succes te maken. Bent u dus op zoek naar een binnenhuisarchitect in de buurt van Tilburg? Zoek dan niet verder maar neem contact op met Studio Intério!

Interieuradvies op maat

Bent u geïnteresseerd in interieurtrends en volgt u interieurprogramma’s op de voet? Houdt u van mooie meubels en kekke accessoires en staat u te trappelen om uw interieur nieuw leven in te blazen, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Laat u dan adviseren door één van onze professionals. Wij maken vooraf een inventarisatie van uw interieurwensen en zetten de indelingsmogelijkheden uiteen. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen, levensstijl, ruimte en budget. Op die manier zijn we in staat om elke ruimte of pand om te toveren tot een adembenemend en sfeervol plaatje.

Van binnenhuisarchitect tot interieurfotograaf

Een interieur kan in het echt nog zo mooi zijn, toch blijkt het vaak lastig om de schoonheid van een ruimte op een foto weer te geven. Ook daarvoor kunt u onze hulp inschakelen. Studio Intério verzorgt naast de styling van uw ruimte ook de professionele interieurfotografie, zodat uw te verkopen pand op zijn allermooist in beeld wordt gebracht. Een goede foto zorgt namelijk direct voor een positieve eerste indruk en verhoogt de kans op bezichtigingen aanzienlijk.

Meer weten?

Wij kunnen het ons voorstellen dat wij uw interesse hebben gewekt. Schroom dan ook niet om het contactformulier in te vullen, zodat u ons al uw vragen kunt stellen en indien gewenst meer informatie aan kunt vragen. Bent u er klaar voor om uw interieur onder handen te nemen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak. Onze binnenhuisarchitecten uit Tilburg en omstreken kijken ernaar uit om uw droominterieur te realiseren!