Club inrichting veranderen

We inspireren, adviseren en creëren!

Club inrichting veranderen?

Is de inrichting en het interieur van uw club flink verouderd en wordt het tijd om dit eens grondig aan te pakken? Vindt u het belangrijk om wat betreft de club inrichting met de tijd mee te gaan, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is Studio Intério precies wat u zoekt. Studio Intério is een expert op het gebied van interieur en voorziet u hierin dan ook graag van een passend advies. Onze interieurarchitecten steken gaan graag aan de slag om voor uw club een prachtige nieuwe inrichting te creëren.

Service met een persoonlijke aanpak

De experts van Studio Intério gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en brengen uw wensen zorgvuldig in kaart. Het meubilair, de verlichting, de accessoires en de inrichting, het wordt allemaal besproken en uiteraard houden we uw wensen daarbij in ons achterhoofd. Nadat onze interieurarchitecten een ontwerp hebben gemaakt heeft u de mogelijkheid om deze in 2D of 3D te bekijken. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de plannen en wordt duidelijk hoe uw club inrichting er uit komt te zien.

Aandacht voor uw inrichting

De juiste inrichting van uw club draagt bij aan een goede uitstraling en geven een positieve eerste indruk aan uw gasten. U wilt natuurlijk dat bezoekers ook weer terug komen en daarom is het van belang dat zowel uw klant als uzelf zich fijn voelen bij de inrichting en het interieur. Bij Studio Intério heeft u de mogelijkheid om zelf de aanpassingen in uw club te realiseren, maar kunt dit ook aan ons over laten. Onze interieurarchitecten hebben veel ervaring en voorzien u dan ook graag van een advies op maat. Daarnaast heeft Studio Intério een groot netwerk van professionele leveranciers, interieurbouwers en aannemers, waardoor wij u kwaliteit kunnen garanderen.

Contact opnemen

Wilt u graag weten wat Studio Intério voor u kan betekenen bij uw club inrichting? Dan verwijzen wij u graag door naar de website. Hier vindt u meer informatie over Studio Intério en kunt u ook ons portfolio bekijken. Hier vindt u diverse projecten, waar ook onze expertise goed in terug te zien is.