Horeca inrichting advies nodig?

We inspireren, adviseren en creëren!

Horeca inrichting advies nodig?

Bent u eigenaar van een restaurant, hotel, café of andere horecagelegenheid? Dan ontvangt u natuurlijk dagelijks gasten. Uiteraard wilt u dat zij een goede indruk van u krijgen en een volgende keer weer terug komen. Het is dan ook belangrijk dat uw inrichting en interieur bijdragen aan een positieve uitstraling van uw horecagelegenheid. Hierbij zijn gastvrijheid en gebruiksgemak belangrijke waarden om rekening mee te houden. Is de inrichting van uw horecagelegenheid aan vernieuwing toe, maar weet u niet hoe u dat aan moet pakken? Dan is Studio Intério de professional die u kan helpen. Wij hebben jaren ervaring met interieurontwerp en –advies en voorzien u dan ook graag van horeca inrichting advies op maat.

Inrichten van uw horecagelegenheid

Bij het inrichten van uw horecagelegenheid of het kiezen van het juiste interieur zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Het is namelijk het beste als uw inrichting en interieur goed zijn afgestemd op elkaar en daar helpen wij u graag mee. Wij geven u graag horeca inrichting advies over:

  • Accessoires, om extra sfeer toe te voegen
  • Kleuren, om de gewenste uitstraling te creëren
  • Meubels, voor zowel uw entree als andere ruimten
  • Verlichting, voor het belichten van de sterke punten

De interieurarchitecten van Studio Intério voorzien u graag van advies over bovenstaande punten, om uw horecagelegenheid zo een totaal nieuwe en frisse uitstraling te geven.

Studio Intério

Door de jaren heen hebben de interieurarchitecten van Studio Intério de benodigde kennis en kunde op gedaan, waarmee zij u graag van dienst zijn. Of u nu een kleine vraag heeft of hulp heeft bij een grootschalig project. Wij bieden u graag een helpende hand. Dankzij ons grote netwerk aan professionele fabrikanten en leveranciers kunnen wij al uw wensen in korte tijd realiseren. Bij ons is uw horecagelegenheid in goede hand en bent u verzekerd van kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over Studio Intério, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om zo tot een passend horeca inrichting advies te komen.