Horeca interieurontwerp door Studio Intério

We inspireren, adviseren en creëren!

Horeca interieurontwerp door Studio Intério

Als het aankomt op interieurontwerp en –advies dan is Studio Intério dé professional die u kan helpen. Zij hebben vele jaren ervaring en kennen ondertussen alle ins en outs van het vak. Met de kennis en kunde die zij in huis hebben voorzien zij u graag van een horeca interieurontwerp. Dus, is uw interieur wel aan vernieuwing toe, of vindt u het lastig om uw horecagelegenheid op de juiste manier in te richten? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres.

Horeca inrichten

De inrichting is het eerste wat uw gasten van u zien en is dus eigenlijk uw visitekaartje. Het is natuurlijk van groot belang dat een gast direct een goede eerste indruk krijgt en zich op zijn of haar gemak voelt. Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers, interieurbouwers en aannemers waardoor wij u een korte levertijd, vlotte service en gunstige prijs kunnen aanbieden. Studio Intério helpt u om het beste van uw onderneming naar boven te halen. Wilt u graag klein beginnen? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om te beginnen met een proefkamer. Indien onze aanpak u bevalt pakken wij graag ook de rest aan.

Horeca Interieur

Bij het kiezen van het juiste interieur of het bepalen van de inrichting van uw horecagelegenheid zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden, namelijk:

  • Kleuren
  • Verlichting
  • Meubels
  • Accessoires

Door deze factoren op de juiste manier in te zetten krijgt uw horecagelegenheid een compleet nieuwe uitstraling. Gastvrijheid en gebruiksgemak moeten centraal staan en daarover kan Studio Intério u als geen ander adviseren. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies wat u nodig heeft en voorzien wij u graag van een goed onderbouwd advies. Of u dit advies zelf uitvoert of dat liever aan ons over laat, dat is helemaal aan u. Eén ding is zeker, onze professionals steken graag de handen uit de mouwen om voor de inrichting van uw horeca tot een prachtig eindresultaat te komen.

Studio Intério

Bent u benieuwd wat Studio Intério u zou adviseren op het gebied van horeca inrichten? Vul dan online het contactformulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een kennismakingsafspraak.