Hotelinrichting aanpassen?

We inspireren, adviseren en creëren!

Hotelinrichting aanpassen?

In een hotel heeft u dagelijks nieuwe gasten en u wilt natuurlijk dat zij een positieve eerste indruk van uw hotel krijgen. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan een goede indruk, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, maar ook de inrichting van uw hotel. Heeft u het gevoel dat er, wat de hotelinrichting betreft, nog wel het één en ander veranderd kan worden? Dan kan Studio Intério u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerpen en ons doel is om voor uw hotel een interieur te creëren waarin zowel u als uw gasten zich prettig voelen.

Altijd een passend advies

Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw wensen en budget, wat zij vervolgens zorgvuldig in kaart brengen. Bij het hotel inrichten komen verschillende zaken kijken die belangrijk zijn voor het slagen van het project. Denk hierbij aan kleurkeuze, lichtval, indeling, accessoires en meubilair. Op deze gebieden voorzien wij u graag van advies op maat, waarbij we uw persoonlijke wensen en verwachtingen altijd in ons achterhoofd houden. Dankzij de ervaring van onze interieurarchitecten en hun expertise krijgt uw hotel een geheel nieuwe uitstraling, waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Interieurontwerp

Na het bespreken van uw wensen gaat Studio Intério aan de slag met het maken van een passend interieurontwerp. U kiest vervolgens het gewenste ontwerp, welke onze interieurarchitecten uitwerken in 2D of 3D. Aan de hand daarvan kunt u precies zien wat wij voor ogen hebben voor uw hotelinrichting en heeft u deze keuze of u dit zelf uit wilt voeren of dit liever door één van onze professionals laat doen. Studio Intério heeft een groot netwerk bestaande uit leveranciers en fabrikanten en kan zo al uw wensen realiseren. Kiest u voor Studio Intério, dan bent u verzekerd van kwaliteit en zullen al uw verwachtingen overtroffen worden.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat Studio Intério voor u kan betekenen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het hotel inrichten? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Op onze website heeft u ook de mogelijkheid tot het bekijken van het portfolio. Hiermee krijgt u een goede indruk van ons werk en komt ook de expertise van Studio Intério sterk naar voren.