Inrichting schoonheidssalon vernieuwen?

We inspireren, adviseren en creëren!

Inrichting schoonheidssalon vernieuwen?

Is uw schoonheidssalon toe aan een herinrichting en wilt u uw salon graag een betere uitstraling geven? Dan is Studio Intério de professional die u kan helpen. Wij luisteren naar uw wensen en hebben de benodigde kennis en kunde om u te voorzien van een goed advies. De interieurarchitecten van Studio Intério gaan graag aan de slag om voor u een prachtige nieuwe inrichting voor uw schoonheidssalon te creëren.

Interieurontwerp

Uw interieur draagt mede bij aan de uitstraling van uw salon en daarom is het van groot belang dat deze er goed uit ziet. Of u nu graag een paar kleine aanpassingen in uw salon wilt doorvoeren of de hulp van Studio Intério kunt gebruiken voor een complete herinrichting van uw schoonheidssalon. De interieurarchitecten staan altijd voor u klaar met advies op maat en u kunt zelf kiezen of u de aanpassingen graag zelf uitvoert of dat u dat over laat aan Studio Intério. Indien u de aanpassingen liever aan onze professionals over laat kunt u uit de technische tekeningen uw favoriet kiezen. Dit ontwerp wordt vervolgens uitgewerkt in 2D of 3D, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de herinrichting van uw schoonheidssalon.

Schoonheidssalon inrichting op maat

Iedere salon en ook ieder bedrijf is anders, daarom geeft Studio Intério altijd een passend advies op maat.
Wij voorzien u graag van meer informatie op het gebied van schoonheidssalon inrichting, zo kunt u bij ons terecht voor advies over:

  • Kleuren
  • Verlichting
  • Meubels
  • Accessoires

Vooraf geeft u uw budget door aan Studio Intério, dan zorgen wij voor de geschikte meubels e.d. in een passende stijl. Het juiste meubilair en de juiste verlichting zorgen ervoor dat u het beste uit uw schoonheidssalon kunt halen.

Studio Intério

Studio Intério bestaat al verschillende jaren en in die jaren hebben wij veel ervaring op gedaan. Of het nu gaat om een kleinschalig project waarbij de interieurarchitecten een ruimte opnieuw inrichten, of een groot project waarbij wij u voorzien van een compleet interieur ontwerp. Bij Studio Intério is geen project te gek en helpen ze u graag met de schoonheidssalon inrichting. Neem geheel vrijblijvend contact op met Studio Intério of bekijk ons interieur portfolio, waarin de expertise van Studio Intério terug te zien is.