Interieuradvies Den Bosch

We inspireren, adviseren en creëren!

Passend interieuradvies Den Bosch gezocht?

Bent u zelf handig of creatief, maar vindt u het lastig om te bepalen welke interieurindeling of lichtplan het beste past in uw huidige interieur? Heeft u een nieuwe tafel gekocht, maar lijkt daardoor uw woonkamer ineens een stuk kleiner? Of heeft u genoeg van uw huidige interieur, maar weet u niet goed hoe u deze kunt opfrissen? Neem in dat geval contact op met Studio Intério, voor een passend interieuradvies Den Bosch of omgeving.

Interieuradvies op maat in en dichtbij Den Bosch

Iedere woning of kantoor is anders, iedere ruimte is verschillend. Daarnaast is er bij inrichten sprake van een ruimte met een vaste afmeting, een budget en uw wensen en eisen. Dit maakt het adviseren van inrichting en decoratie tot een uitdagend, maar uiterst leuk proces! Als u toch zelf wilt inrichten, kunnen wij u door interieurindelingen met verschillende plattegronden in 2D of 3D op weg helpen. Altijd op maat, omdat alle ruimten en situaties anders zijn. Wij gaan daardoor altijd te werk met een persoonlijke aanpak.

Jarenlange expertise en ervaring opgebouwd

De afgelopen 10 jaar heeft ons team al vele mensen en organisaties geholpen met het inrichten van hun (nieuwbouw) woning, horecapand of kantoor(gebouw). U bent er dan ook van verzekerd dat wij een ruime ervaring hebben opgedaan en zijn gespecialiseerd geraakt in de beschikbare ruimte(s) zo optimaal mogelijk te gebruiken en kiezen voor kleuren die passen bij de lichtinval, wensen en verwachtingen en die toch verrassend zijn.

De eerste stap voor een all-round interieuradvies op maat!

Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Studio Intério en wilt u meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarmee wij u van interieuradvies in Den Bosch en omgeving kunnen voorzien.