Interieuradvies nodig in Veldhoven?

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieuradvies nodig in Veldhoven?

Het doel van Studio Intério is om álles uit een ruimte te halen wat erin zit. We kijken naar de mogelijkheden van een ruimte en nemen daarbij uiteraard de wensen en verwachtingen van de klant zeer serieus. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring in de interieurbranche en weten als geen ander hoe een ruimte in een handomdraai omgetoverd kan worden tot een adembenemend plaatje. Droomt u van een interieur met mooie meubels en kekke accessoires? Van een huis waarin u zich volledig thuisvoelt en elke dag opnieuw kunt genieten van de bijzondere uitstraling en sfeer? Vraag dan interieuradvies in Veldhoven aan van Studio Intério!

De service van Studio Intério

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? De volgende eigenschappen kenmerken de service van Studio Intério:

  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Groot en gespecialiseerd netwerk aan leveranciers, interieurbouwers en aannemers
  • Interieur van hoge kwaliteit
  • Advies op maat
  • 2D en 3D plattegronden mogelijk

Interieuradvies van hoge kwaliteit

Bij het ontwerpen van een interieur komen diverse aspecten kijken. Zo moet rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte en het budget, de wensen en de verwachtingen van de opdrachtgever. Daarom gaan wij altijd te werk met een persoonlijke aanpak. We zien ieder interieurproject dan ook als een nieuw, uniek en uitdagend proces en zetten ons altijd voor de volle 100% in. Alleen op die manier kunnen wij alles uit een ruimte halen wat erin zit!

Meer informatie?

Bent u klaar om uw interieur nabij Veldhoven onder handen te nemen en kunt u daarbij wel wat professioneel interieuradvies gebruiken? Neem dan gerust contact op met Studio Intério! Via het contactformulier komt u eenvoudig en snel met ons in contact.