Interieuradvies Rotterdam

We inspireren, adviseren en creëren!

Op zoek naar passend interieuradvies Rotterdam

Bent u zelf handig of creatief, maar vindt u het lastig om te bepalen welke interieurindeling of lichtplan het beste past in uw huidige interieur? Heeft u een nieuwe bank gekocht, maar lijkt daardoor uw woonkamer ineens een stuk kleiner? Of heeft u genoeg van uw huidige interieur, maar weet u niet goed hoe u deze kunt opfrissen? Neem in dat geval contact op met Studio Intério, voor een passend interieuradvies in Rotterdam of omgeving.

Interieuradvies op maat in en nabij Rotterdam

Iedere woning of kantoor is anders, iedere ruimte is verschillend. Daarnaast is er bij inrichten sprake van een ruimte met een vaste afmeting, een budget en uw wensen en eisen. Dit maakt het adviseren inrichten en decoreren tot een uitdagend, maar zeer leuk proces! Als u toch zelf wilt inrichten, kunnen wij u door interieurindelingen met verschillende plattegronden in 2D of 3D op weg helpen. Altijd op maat, omdat alle ruimten en situaties anders zijn. Wij gaan daardoor altijd te werk met een persoonlijke aanpak.

Expertise en ervaring

De afgelopen 10 jaar heeft ons team al vele mensen en organisaties geholpen met het inrichten van hun woning, horecapand of kantoor(gebouw). Wij hebben dan ook een ruime ervaring opgedaan en zijn gespecialiseerd geraakt in de beschikbare ruimte(s) zo optimaal mogelijk te gebruiken en kiezen voor kleuren die passen bij de lichtinval, wensen en verwachtingen en die toch verrassend zijn.

De eerste stap voor uw interieuradvies

Bent u er klaar voor om uw interieur onder handen te nemen en een invulling en sfeer te creëren? Zet in dat geval de eerste stap door contact met ons op te nemen en zo te werken aan uw persoonlijke interieuradvies Rotterdam. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.