Interieuradvies in Tilburg en omstreken

We inspireren, adviseren en creëren!

Goede interieurarchitectuur vraagt om de juiste aanpak. Daar draagt deskundig interieuradvies in Tilburg aan bij! Bij Studio Intério weten we precies hoe we het allermooiste resultaat uit een ruimte kunnen halen. We helpen u dan ook graag bij het (opnieuw) inrichten van uw woning of kantoor. Een interieurstylist van Studio Intério kan u in Tilburg en omstreken adviseren over kleurgebruik, materialen en lichtinval. Onze professionals zijn als geen ander in staat om een verrassende draai aan uw interieur te geven. Om wat voor woning of kantoor het ook gaat. Studio Intério helpt u graag verder!

Inspired by creativity

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Schakel gerust onze professionele hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan! We kijken er naar uit om uw woning of kantoor in een nieuw jasje te steken.

Interieuradvies op maat

Bent u net verhuisd en heeft u enthousiaste plannen voor het interieur? Of wilt u na al die jaren wel eens een nieuwe uitstraling in huis of op kantoor? In beide gevallen staat onze interieurstylist in Tilburg voor u klaar met interieuradvies. We adviseren u graag en maken daarbij indien gewenst een 2D of 3D plattegrond. Zodoende ziet u van tevoren precies wat we bedoelen met ons ontwerp.

Uiteraard steken we graag de handen uit de mouwen om de volledige styling van de gewenste ruimte voor onze rekening te nemen. Maar als u het juist liever zelf wilt doen is dat ook geen probleem. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject. De styling van het interieur van uw woning of kantoor is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Van interieuradvies in Tilburg tot aan complete styling

Studio Intério verbindt projecten van alle soorten en maten met elkaar. Wat uw wens ook is op het gebied van interieuradvies in Tilburg. Van een kleuradvies en het kleinschalig stylen van een klaslokaal tot aan een compleet uitgebreid interieur advies ontwerp traject van het kantoorpand. Hierbij kunt u ook denken aan zakelijk interieurontwerp voor uw winkel, restaurant of hotel! Van een prachtige PVC vloer tot aan facilitaire ondersteuning en verkoopstyling.

We inspireren, adviseren en creëren!

Persoonlijke aanpak

Onze binnenhuisarchitect in Tilburg realiseert uw dromen door goed naar uw wensen te luisteren. We houden rekening met de beschikbare ruimte, verwachtingen en natuurlijk het budget. Ook brengen we uw levensstijl in kaart. U bent immers onze bron van inspiratie. Dankzij deze persoonlijke aanpak wordt het beste resultaat behaald.

6 dagen per week geopend

Ons allround interieur ontwerpbureau onderscheidt zich van andere bureaus:

  • Zeer flexibel. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. In overleg ook op zondag!
  • Ook werkzaam in de avonduren
  • Meer dan 12 jaar ervaring in het vak en veel expertise
  • Hoogwaardige service en begeleiding

Binnenhuisarchitect met jarenlange ervaring

Studio Intério is al jaren een gevestigde naam in de interieurbranche en beschikt over een uitgebreid pakket aan ervaring en expertise. We zijn als binnenhuisarchitect in Tilburg expert in het optimaal benutten van de ruimte die er is. Daarnaast zien we het als ons doel om een ruimte helemaal tot zijn recht te laten komen. Pas dan zijn wij tevreden!

Daarbij gaat het om de juiste keuzes op het gebied van kleuren en de lichtinval. Hierbij houden we uw wensen en verwachtingen uiteraard altijd in ons achterhoofd. Op die manier zorgen we er al jaren voor dat we keer op keer uiterst tevreden klanten achterlaten. Misschien bent u wel de volgende tevreden klant? We voorzien u graag van interieuradvies in Tilburg!

U bent welkom voor uitgebreid interieuradvies!

Schakel de woonstylist in Tilburg in!

Bent u overtuigd van onze ervaring en deskundigheid op het gebied van interieuradvies in Tilburg? Schakel dan vandaag nog onze professionele hulp in of graag geheel vrijblijvend een offerte aan! Misschien zit u binnenkort wel in uw compleet nieuw ingericht woonkamer of kantoor?

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wij zijn Studio Intério en wij bieden u interieurarchitectuur op maat.