Interieurarchitect Eindhoven

We inspireren, adviseren en creëren!

Een volledige make-over door de interieurarchitect Eindhoven

Is uw huidige interieur toe aan een grondige make-over, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of kantoor of bent u dat juist van plan om te gaan doen, maar staan die ouderwetse uitstraling en versleten vloeren u tegen? Dan bent u op zoek naar Studio Intério die als uw interieurarchitect in de regio Eindhoven daar wat aan kan doen.

All-round interieurarchitect in en dichtbij Eindhoven

U wilt het interieur van uw kantoor of woning een nieuwe styling geven? Dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een all-round advies aan of voeren deze zelf uit, afhankelijk waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze expertise en ervaring, die wij graag voor u inzetten, ligt in het combineren van een goede ruimtelijke planning met een meest effectief en attractief lichtplan en het kiezen van kleur (of een combinatie hiervan) passend bij uw persoonlijke smaak, maar die toch verrassend is.

Interieurfotografie ook verzorgt door Studio Intério

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw interieur en exterieur op foto voor u vast te leggen. Door middel van goede styling combineren wij dit met interieurfotografie voor de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij raden u als makelaar of particulier aan om te kiezen voor interieurfotografie als u uw eigen of modelwoning wenst te verkopen, en een goede eerste indruk wilt achterlaten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden en verbetert zo mogelijk de kans op een bezichtiging.

Contact opnemen met Studio Intério

Bent u er klaar voor om uw interieur onder handen te nemen en een sfeer en invulling te creëren? Zet in dat geval de eerste stap door contact met ons op te nemen, zodat we als interieurarchitect Eindhoven u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.