Interieurarchitect Helmond

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieurarchitect Helmond

Studio Intério is dé specialist op interieurgebied. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om elke ruimte tot een adembenemend resultaat om te toveren. Of u nu net verhuisd bent naar een nieuwe woning of kantoor of al jaren in hetzelfde pand zit; voor een nieuw interieur bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Een interieurarchitect Helmond van Studio Intério helpt u graag om uw interieurdromen waar te maken!

Staat uw woning te koop?

Probeert u uw woning te verkopen en wilt u het pand daarom voorzien van een aantrekkelijk interieur? Dan is naast een mooie inrichting een goede interieurfoto ook erg van belang. De eerste indruk van een huis valt of staat namelijk met een foto. Naast styling- en interieuradvies kunt u bij Studio Intério dan ook terecht voor professionele interieurfotografie. Wij zorgen voor een mooie styling van het pand en leggen het huis op zijn allermooist vast op beeld. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden en verbetert (mits goed genomen) de kans op een bezichtiging aanzienlijk.

Een adembenemend interieur

De styling van het interieur van uw woning of kantoor is bij ons gegarandeerd in goede handen. Wij beschikken over expertise en ervaring waarmee we de meest aantrekkelijke en verrassende draaien geven aan elke denkbare ruimte en adviseren u daarbij over de volgende aspecten:

  • Kleurkeuze
  • Lichtinval
  • Indeling
  • Meubels
  • Accessoires

Of u de inrichting nu zelf wilt uitvoeren of door ons wilt laten doen: alles is mogelijk. We presenteren u graag een 2D of 3D plattegrond met ons interieurontwerp dat we aan de hand van uw wensen en verwachtingen hebben gecreëerd, zodat u vooraf precies weet wat we voor uw woning of kantoor in petto hebben.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen aan één van onze Helmondse interieurarchitecten? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Studio Intério gaat graag aan de slag om van uw droominterieur werkelijkheid te maken!