Interieurarchitect in Den Bosch

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieurarchitect in Den Bosch

Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of nieuw kantoor en weet u niet wat u aanmoet met de inrichting ervan? Of zit u al jaren in hetzelfde pand, maar bent u wel eens toe aan vernieuwing in uw interieur? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van interieurontwerp en –advies en steken graag onze handen uit de mouwen om elke ruimte tot een adembenemend resultaat om te toveren. Bent u dus op zoek naar een interieurarchitect in Den Bosch en omstreken? Dan hebt u met Studio Intério dé specialist op interieurgebied in handen.

Een adembenemend interieur

De styling van het interieur van uw woning of kantoor is bij ons gegarandeerd in goede handen. Wij beschikken over expertise en ervaring waarmee we de meest aantrekkelijke en verrassende draaien geven aan elke denkbare ruimte. Of u de inrichting nu zelf wilt uitvoeren of door ons wilt laten doen: alles is mogelijk. Wij adviseren u op het gebied van kleurkeuze, lichtinval, indeling, meubels en accessoires waarbij we uw persoonlijke wensen en verwachtingen altijd in ons achterhoofd houden. Zo creëren we een adembenemend interieur waarin u zich volledig thuis voelt.

Uw woning verkopen?

Naast styling- en interieuradvies kunt u bij Studio Intério ook terecht voor professionele interieurfotografie. Indien u uw woning of bedrijfspand wilt verkopen is goede interieurfotografie van essentieel belang. De eerste indruk valt of staat immers met foto’s van de ruimte die u wilt verkopen. Studio Intério verzorgt de styling van het pand en zorgt ervoor dat de ruimte op zijn allermooist in beeld komt voor de foto. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden en verbetert (mits goed genomen) de kans op een bezichtiging aanzienlijk.

Meer informatie

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Geen probleem! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze interieurarchitecten zijn actief in Den Bosch en ver daarbuiten en gaan graag aan de slag om van uw droominterieur werkelijkheid te maken. Aarzel dus niet en kies voor Studio Intério!