Interieurarchitect Laren

We inspireren, adviseren en creëren!

Ga voor meer luxe in uw interieur! En laat ons uw woning of kantoorruimte onder handen nemen. Studio Intério heeft een expertise van meer dan 12 jaar en is op de hoogte van de nieuwste design- en interieurtrends. Liever uw winkel, welness centra of horecaonderneming onder handen nemen? Dat kan! Studio Intério gaat dagelijks aan de slag voor diverse commerciële partijen in Laren.

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de restyling van uw ruimte. En nemen veel werk voor u uit handen. Denk bijvoorbeeld aan ruimtelijke planning, het opstellen van een lichtplan en kleurenschema’s en het toevoegen van kunst bij meubilair en woonaccessoires. Uiteraard nemen we u in alle fases –van ontwerp tot oplevering– mee. Zodat we voldoen aan het verwachtingspatroon en aan uw wensen en behoeften. Breng uw interieurproject tot een goed einde met Studio Intério als uw Interieurarchitect Laren! Vraag via de website snel een prijsopgave op.

Begin met een goed ontwerp op maat

Een goed interieur begint bij een goed ontwerp. Na een vrijblijvend kennisgesprek gaan we voor u aan de slag met een ontwerp op maat. Deze maken we graag in 2D of zelfs in 3D. In het 3D ontwerp heeft u de keuze uit een computerschets of een mooi fotorealistisch beeld. Zo ontvangt u een levensechte voorstelling van de toekomstige ruimte. De nieuwe indeling van de beschikbare ruimte wordt zo een stuk duidelijker en kunt u goed zien wat er allemaal mogelijk is.

Uiteraard houden we bij het ontwerp veel rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Heeft u speciale eisen aan het interieur? Bijvoorbeeld omdat u de voorkeur geeft aan bepaalde kleuren? Geef dit dan tijdig aan ons door. Wij stemmen het ontwerp hierop af zodat het nog beter aansluit.

Kies voor Studio Intério!

In laren zijn we actief voor veel commerciële partijen. Dat doen we al meer dan 12 jaar, sinds onze oprichting in 2006. U ontvangt gedegen professioneel interieuradvies. Altijd met een hoogwaardig eindresultaat. Dat komt omdat wij altijd samenwerken met gerenommeerde merken en leveranciers. Vraag nu een gratis offerte aan voor interieurarchitect Laren. Wij zijn u graag van dienst.