Interieurarchitect Rotterdam

We inspireren, adviseren en creëren!

Een volledige make-over door de interieurarchitect Rotterdam

Is uw huidige interieur toe aan een grondige make-over, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of kantoor of bent u dat juist van plan om te gaan doen, maar staan die ouderwetse uitstraling en versleten vloeren u tegen? Dan bent u op zoek naar Studio Intério die als uw interieurarchitect in de regio Rotterdam daar wat aan kan doen.

All-round interieurarchitect in en dichtbij Rotterdam

U wilt het interieur van uw kantoor of woning een nieuwe styling geven? Dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een all-round advies aan of voeren deze zelf uit, afhankelijk waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze expertise en ervaring, die wij graag voor u inzetten, ligt in het combineren van een goede ruimtelijke planning met een meest effectief en attractief lichtplan en het kiezen van kleur (of een combinatie hiervan) passend bij uw persoonlijke smaak, maar die toch verrassend is.

Interieurfotografie verzorgt door Studio Intério

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw interieur en exterieur op foto voor u vast te leggen. Door middel van goede styling combineren wij dit met interieurfotografie voor de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij raden u als makelaar of particulier aan om te kiezen voor interieurfotografie als u uw eigen of modelwoning wenst te verkopen, en een goede eerste indruk wilt achterlaten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden en verbetert zo mogelijk de kans op een bezichtiging.

Meer informatie door een deskundige partner

Wilt u meer informatie voordat u besluit om uw interieur een (re)styling te geven? Neem dan vooral vrijblijvend contact op. Dit kunt u snel en gemakkelijk doen door het contactformulier op deze website in te vullen, een e-mail te sturen naar info@studio-interio.com of te bellen naar +31 610 183 082. Voor u het weet, heeft u een antwoord of afspraak met de interieurarchitect voor Rotterdam en omgeving.