Interieurontwerp Den Bosch

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieurontwerp Den Bosch

Studio Intério gaat altijd met een persoonlijke aanpak te werk. Of het nu gaat om advies over uw lichtplan of een compleet nieuw interieur, wij helpen u graag verder. U voelt zich namelijk pas echt thuis als u zelf helemaal tevreden bent met de indeling van uw huis. Laat u daarom begeleiden en adviseren door Studio Intério! Wij maken graag een interieurontwerp voor u in Den Bosch en omstreken en voorzien u daarbij van passend en persoonlijk advies. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ieder interieur is een uitdaging

Bij Studio Intério weten we als geen ander dat elke ruimte verschillend is en dus om een andere aanpak vraagt. Daarbij moet altijd rekening gehouden worden met de vaste afmetingen van een ruimte en uw budget, wensen en eisen. Wij zien het inrichten en decoreren van elke woning of kantoor daarom als een zeer uitdagend proces waar wij graag onze handen voor uit de mouwen steken. Doet u het inrichten en decoreren liever zelf, maar heeft u wel behoefte aan advies? Dan helpen we u graag op weg met 2D of 3D plattegronden van diverse interieurindelingen. Handig!

Uw woonwens wordt werkelijkheid

Eén van de belangrijkste aspecten van de aanpak van Studio Intério is dat er gekeken wordt naar uw wensen en verwachtingen. Aan deze wensen en verrassingen geven wij graag een verrassende draai bij de keuze van bijvoorbeeld kleuren, verlichting en inrichting. Op die manier zorgen we ervoor dat uw interieur precies past bij uw smaak en het toch nét dat beetje extra in zich heeft. Bent u er klaar voor om een nieuwe sfeer te creëren in huis of op kantoor? Schakel dan de hulp in van Studio Intério!

Contact

Bent u benieuwd wat voor interieurontwerp wij in petto hebben voor uw woning of kantoor in Den Bosch en omstreken? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.