Interieurontwerp laten maken in Tilburg

We inspireren, adviseren en creëren!

Interieurontwerp laten maken in Tilburg

Bij Studio Intério zijn we als geen ander in staat om een verrassende draai aan uw interieur te geven. Of het nu om een woning, kantoor of horecapand gaat; onze professionals weten precies hoe we het allermooiste resultaat uit een ruimte kunnen halen. Goede interieurarchitectuur vraagt om de juiste aanpak. We helpen u dan ook graag bij het (opnieuw) inrichten van uw woning of kantoor. Laat een interieurontwerp in Tilburg maken door Studio Intério en laat u verrassen door de mogelijkheden!

De kenmerken van Studio Intério

Wij zijn al jaren een gevestigde naam in de interieurbranche. Hoe dat komt? Studio Intério…:

  • … is gespecialiseerd in het optimaal benutten van een ruimte;
  • … beschikt over een uitgebreid pakket aan ervaring en expertise;
  • … maakt verrassende en aantrekkelijke keuzes op kleur- en lichtgebied;
  • … houdt rekening met uw wensen en verwachtingen;
  • … laat al tien jaar uiterst tevreden klanten achter.

Interieuradvies voor nieuwbouw en renovatie

Of u nu net verhuisd bent en dus een nieuw interieur wilt of na jaren weleens toe bent aan een nieuwe uitstraling in uw huis; wij staan in beide gevallen voor u klaar. Uiteraard steken we graag de handen uit de mouwen om de volledige styling van de gewenste ruimte voor onze rekening te nemen, maar als u het juist liever zelf wilt doen is dat ook geen probleem. We adviseren u graag en maken daarbij indien gewenst een 2D of 3D plattegrond, zodat u van tevoren precies kunt zien wat we bedoelen met ons ontwerp. De styling van het interieur van uw woning of kantoor is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Contact

Studio Intério kijkt ernaar uit om uw woning of kantoor onder handen te nemen! Bent u benieuwd wat voor interieurontwerp wij voor uw pand in Tilburg in petto hebben? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in.