Kantoorinrichting advies

We inspireren, adviseren en creëren!

Kantoorinrichting advies

Bent u net verhuisd naar een nieuw kantoorpand en kan de inrichting van uw kantoor wel een opknapbeurt gebruiken? Of wordt het gewoon tijd om het interieur van uw kantoor eens goed onder handen te nemen? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Wij gaan graag aan de slag om voor u een prachtig kantoorontwerp te maken. Dankzij de contacten die wij hebben met professionele fabrikanten en leveranciers kunnen al uw wensen gerealiseerd worden. Studio Intério levert altijd werk af van een hoge kwaliteit en bij ons weet u dan ook zeker dat uw kantoorinrichting in goede handen is.

Kantoorinrichting advies op maat

Niet ieder kantoor heeft dezelfde afmetingen en niet iedere klant heeft dezelfde wensen. Daarom voorziet Studio Intério u altijd van een advies op maat. Bij dat advies houden zij rekening met uw wensen en budget en creëren een kantoorinrichting die zeker in de smaak valt. Onze interieurarchitecten gaan voor u aan de slag om een kantoorontwerp in 2D of 3D uit te werken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van inrichting van uw kantoor. U heeft de mogelijkheid om de aanpassingen zelf uit te voeren, maar kunt dit ook aan ons over laten. Indien u dit liever aan ons over laat, kiest u uit de verschillende kantoorontwerpen de definitieve en gaan onze professionals aan de slag om dit voor u te realiseren.

Onze expertise

Studio Intério is gespecialiseerd in complete kantoorinrichtingen. Zij hebben dan ook de benodigde kennis en kunde in huis om uw kantoor om te toveren tot een werkomgeving die rust en harmonie uitstraalt. Van meubilair tot accessoires en van kleuren tot inrichting, overal wordt aan gedacht. Uw wensen staan het gehele project centraal en zullen ook terug te zien zijn in het advies. Op deze manier haalt u het beste uit uw kantoor interieur en wordt dit een prettige werkomgeving.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de diensten van Studio Intério en kunt u wel wat kantoorinrichting advies gebruiken? Vult u dan het contactformulier op de website eens in. Wij zullen u dan terug bellen voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we de mogelijkheden voor u zullen bespreken.