Scheepsinterieur veranderen

We inspireren, adviseren en creëren!

Scheepsinterieur veranderen

Bent u uitgekeken op uw scheepsinterieur en is deze wel toe aan vernieuwing? Weet u zelf eigenlijk niet goed hoe u dat aan moet pakken en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Met meerdere jaren ervaring in interieurontwerp en –advies weten wij precies aan welke eisen het scheepsinterieur moet voldoen. Onze interieurarchitecten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om voor u een prachtig nieuw scheepsinterieur te creëren.

Advies over scheepsinterieur

Scheepsinterieur is een vak apart en vraagt dan ook om een advies op maat. Studio Intério begrijpt dat ieder jacht verschillend is en wij vinden het daarom belangrijk om u te voorzien van een persoonlijk advies. De juiste verlichting, meubilair, accessoires en kleuren geven uw schip een nieuwe en frisse uitstraling. Bent u benieuwd wat wij voor u in petto hebben? Wij laten u graag een 3D plattegrond zien van de interieurindeling die wij voor ogen hebben, zodat u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat krijgt. Wanneer dit bevalt gaan wij graag voor u aan de slag om uw wensen te realiseren. Dankzij ons grote netwerk aan professionele fabrikanten en leveranciers is er veel mogelijk en bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Studio Intério

Al verschillende jaren is Studio Intério actief in deze branche en in deze achterliggende tijd hebben zij dan ook de nodige kennis en kunde opgedaan. Of het nu gaat om een kleine ruimte die aangepakt moet worden of een grootschalig project. Wij voorzien u graag van creatieve professionele output om uw scheepsinterieur eens geheel te vernieuwen. Bij Studio Intério bent u verzekerd van een inzet van meer dan 100% en u weet bij ons dan ook zeker dat uw project in goede handen is.

Meer informatie?

Voor meer informatie en voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de website. Daar heeft u tevens de mogelijkheid om ons portfolio in te kijken, waarin onze expertise sterk naar voren komt. Benieuwd wat wij voor uw scheepsinterieur kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact op.