Winkelinrichting advies nodig?

We inspireren, adviseren en creëren!

Winkelinrichting advies nodig?

Is uw winkelinrichting niet wat het hoort te zijn? Wilt u dit graag veranderen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is Studio Intério precies wat u zoekt. Wij zijn expert op het gebied van interieur ontwerp en geven u graag winkelinrichting advies op maat. Als eigenaar van een winkel krijgt u natuurlijk dagelijks klanten over de vloer en daarom is het van groot belang dat de inrichting van uw winkel bijdraagt aan een goede uitstraling. De styling van uw winkel in bij Studio Intério gegarandeerd in goede handen.

Studio Intério

Al verscheidene jaren is Studio Intério actief in de interieurbranche en wij hebben dan ook de benodigde kennis en kunde in huis om u te voorzien van een professioneel advies. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en aan de hand daarvan maken wij een 2D of 3D ontwerp van uw winkelinrichting. Dankzij ons grote netwerk van leveranciers, interieurbouwers en aannemers is geen project te gek en kunnen wij al uw wensen realiseren. Of u nu als particuliere of als zakelijke klant hulp nodig heeft. Onze interieurarchitecten steken graag de handen uit de mouwen en zetten zich voor de volle 100% in, om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

Advies op maat

Ieder bedrijf en ook iedere ruimte is weer verschillend en vraagt dus om een andere aanpak. Daarnaast heeft ook iedereen andere wensen en een ander budget waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom geeft Studio Intério altijd een advies dat helemaal is afgesteld op uw wensen. Wij voorzien u graag van advies over:

  • Kleuren
  • Verlichting
  • Meubels
  • Accessoires

De juiste inrichting zorgt ervoor dat u het beste uit uw winkel kunt halen. Het inrichten van een winkel of advies geven over de winkelinrichting vinden wij dan ook een uitdagend proces. U heeft bij Studio Intério de mogelijkheid om alleen advies in te winnen en hier zelf mee aan de slag te gaan, maar kunt er ook voor kiezen om de uitvoering ook aan onze professionals over te laten.

Meer informatie

Dus wilt u graag winkelinrichting advies inwinnen? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Wij gaan graag aan de slag met uw project en bij ons is uw winkel in goede handen. Wilt u graag weten wat Studio Intério voor u kan betekenen of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd even contact opnemen en nodigen wij u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek.