Zorg inrichting onder handen nemen

We inspireren, adviseren en creëren!

Zorg inrichting onder handen nemen

Bent u op zoek naar een professional die u kan helpen met een nieuwe inrichting voor uw zorginstelling? Dan moet u bij Studio Intério zijn. Wij hebben verscheidene jaren ervaring in interieurontwerp en –advies en helpen u hebben de benodigde kennis als het aankomt op zorg inrichting. U wilt natuurlijk dat de bewoner zich thuis voelt en daarom gaan wij zeer zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat er een fijne (leef)omgeving ontstaat.

Advies op maat

Het inrichten van een zorginstelling vraagt om veel aandacht en heeft een andere aanpak dan andere projecten. Of het nu gaat om een verpleeghuis, kinderdagverblijf of huisartspraktijk. Iedere zorginstelling heeft zo zijn eigen wensen en daarom ook een andere aanpak nodig. De interieurarchitecten van Studio Intério gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen en het budget. Vervolgens zullen wij u voorzien van advies over het meubilair, de verlichting, de inrichting en de accessoires. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en denken wij aan zaken als:

  • Gemak in het onderhoud
  • Goed reinigbare meubels
  • Veiligheid
  • Functie van het meubilair (rolstoeltoegankelijkheid)

Al deze punten nemen wij mee en uiteindelijk zullen wij met een passend advies op maat komen voor uw zorg inrichting.

Interieur zorginstelling

De inrichting is belangrijk voor uw bewoners en bezoekers, maar natuurlijk ook voor uzelf en uw medewerkers. Het is belangrijk dat er in uw zorginstelling een prettige werk- en leefsfeer heerst. Weet u niet goed wat u van ons kunt verwachten? Dan heeft u ook de mogelijkheid om eerst een proefkamer of proefruimte te laten aanpakken. Als het resultaat van deze kamer u bevalt, dan pakken wij ook graag de rest van uw zorginstelling aan. Wij zetten ons voor de volle 100% in voor uw project, om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Studio Intério kan betekenen voor uw zorg inrichting? Neemt u dan eens een kijkje in ons portfolio. Hierin komt onze expertise sterk naar voren en kunt u zien wat u van ons kunt verwachten. Voor verdere vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.