Vakantiehuis inrichten

Compleet geregeld, uniek ontwerp op maat en passend bij uw doelgroep!

Bij Studio Interio houden wij van ontzorgen. Daarom bieden wij u een totaalpakket aan met eindeloze mogelijkheden voor een inrichting op maat. Dat kan een interieur zijn voor een vakantiewoning, een hotel, een groepsaccommodatie of bijvoorbeeld een bed & breakfast. Wat uw interieur wensen ook zijn, Studio Interio ontzorgt u volledig met turn-key maatwerk interieur of styling voor uw vakantiehuis interieur. Met ontzorgen menen wij ook echt compleet ontzorgen.

Daarom stylen wij graag de hele inrichting van uw hotel, vakantiewoning of vakantiepark. Wij nemen alles voor onze rekening. Wij kunnen zorg dragen voor kwalitatief maatwerk voor kasten en een bar maar bedenken ook het lichtplan met daarbij een sfeervolle aankleding met de meest sfeervolle verlichting passend binnen uw budget. Bij Studio Interio betekent het creëren van een interieur meer dan alleen het plaatsen en leveren van meubilair en stoffering.

Alles in eigen beheer

Het team van Studio Interio gaat altijd voor het hoogst mogelijke resultaat en een dik tevreden klant. Daarom werken wij samen met  goede leveranciers die betrouwbaar zijn qua leverdatum en qua kwaliteit. Ook de logistiek en de montage en realisatie ontzorgen wij u volledig. Zo geven uw u de garantie van: compleet geregeld, uniek interieur concept op maat!

Zowel bij nieuwbouw als bij restauratie projecten

Van nieuwbouw of een gedateerde inrichting naar een sfeervol ingerichte vakantiewoning van deze tijd. Nieuwbouw of restauratie? Wij ontzorgen u met een totaalpakket dat aansluit bij uw wensen. U wilt uw gasten verrassen? Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Voor diverse woonstijlen; interieurontwerp & advies

Studio Interio ontwerpt unieke inrichtingen. Ieder interieur is persoonlijk en iedere stijl combinatie is mogelijk. Wilt u graag een bepaalde woonstijl zoals landelijk, vintage, modern  of industrieel doorvoeren op uw vakantiepark? Wij assisteren u er graag bij. Er zijn ontzettend veel opties en ook een mix van verschillende woonstijlen behoort tot onze mogelijkheden. Van luxe fauteuils tot speciaal kindermeubilair zoals een wieg of stapelbed en van behang tot een vloerlamp naast de bank: wij bieden u een volledig totaalpakket op maat, volledig afgestemd op uw budget en wensen.

Écht thuis in uw vakantiewoning

De interieur stylistes van studio interio verstaan de kunst van combineren en kleur gebruik. Hiermee creëren we telkens een magnifiek resultaat die onze klanten versteld doen staan. Naast dat een interieur er mooi uit dient te zien speelt ook de praktische kant een belangrijke rol. Is het bestand tegen kleine kinderen en indien geoorloofd huisdieren? Door vooraf rekening te houden met de gebruikers wordt een vakantiebungalow gerecreëerd waar uw gasten zich op hun gemak voelen. Net als thuis!

Daarom Studio Intério

Voor al uw interieurwensen

0
Tevreden klanten
0
Jaar actief

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte op maat aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar een samenwerking of onze inzet?
Wij komen graag met u in contact om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Navigeer verder

Bekijk één van onze zakelijke diensten

TERUG NAAR ZAKELIJK

KANTOOR & WINKELONTWERP

ZORG & WELNESS