– Sinds 2006 –

Interieurontwerp op maat

Natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen overschrijden de grenzen van het conventionele interieur dat een omgeving blijft die verwachtingen in termen van functionaliteit en stijl voor aangepaste interieurs overtreffen. Studio Intério verbindt projecten van alle soorten en maten: van een compleet uitgebreid interieur advies ontwerp traject, kleuradvies, tot het kleinschalig restylen van een ruimte met uw bestaande inrichting.

Onze toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever ligt in het meest optimale gebruik van uw ruimtelijke planning, het gebruik van verlichting met daarbij een uitgekiend lichtplan, kleuren schema en de combinatie van meubilair met kunst en woonaccessoires. U als klant mag rekenen op onze gerenommeerde relaties met gespecialiseerde leveranciers, interieurbouwers en aannemers.

Studio Intério

Na een ruim aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de interieur- en de vastgoed sector, startte Ingrid Studio Intério als allround interieurontwerp bureau. Met meer dan 12 jaar ervaring in de interieurbranche heeft zij voor u als opdrachtgever oog voor details en weet zij u te inspireren met een verrassend innovatief interieurontwerp. Samen met haar ervaren interieur design team biedt Studio Intério een hoogwaardige service en begeleiding bij uw ontwerp proces en bouwproject. Studio Intério heeft  zowel nationaal als internationaal gewerkt aan uiteenlopende particuliere en commerciële projecten.

“Inspired by creativity”

Hoe gaan we te werk?

De werkwijze van ons bedrijf

Hoe kiezen we de kleuren en het behang?

Kleuradvies

We kijken samen met u naar de kleuren van uw vloer, meubels, gordijnen en kiezen daarna kleuren die daarbij passen of in het verlengde daarvan liggen. Om een  persoonlijk kleuradvies te kunnen bieden is het belangrijk om de sfeer van uw woning te beleven. Laat u bij een kleuradvies en behangadvies informeren en bovenal verrassen over de diversiteit van de verschillende verfpigmenten. Onze betrokken medewerkers helpen u graag verder.

Hoe kiezen we de stoffering en raamdecoratie?

Gordijn en stoffering advies

U kunt rekenen op het juiste advies ten aanzien van lichtechtheid, stof kwaliteit en de perfecte kleuren match met uw interieur. We nemen gordijnstalen hiervoor mee naar uw huis,  hierdoor valt het op dat het keuze proces  van gordijnen  voor de meeste klanten simpeler wordt als wij dit vooraf meenemen. Je ziet de stalen direct in de woonomgeving  en kunt dit aanpassen aan de vloeren, wand kleuren of behang en het meubilair.

Wij zoeken nog personeel!

Werken bij Studio Intério? Solliciteer direct! 

Wij staan altijd open voor een gedreven en creatief talent. Solliciteer bij Studio Intério als je al enigszins ervaring hebt opgedaan in de interieursector en als het je ontzettend leuk lijkt om bij ons te werken. Wie weet schuif jij dan binnenkort aan bij ons team.

Onze merken

Kwalitatief hoogstaande merken garanderen een goed resultaat!